ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σάπισε η ράμπα

σάπισε-η-ράμπα-746714

Σάπισε η ράμπα

Σάπισε από την έλλειψη συντήρησης και πλέον όχι μόνο δεν παρέχει προστασία, αλλά ετοιμάζεται να πέσει στη θάλασσα η προστατευτική μπάρα στην παραλιακή της Αγριάς απέναντι από την Παιδόπολη.

Οι αρμόδιοι ας φροντίσουν για την επίλυση του προβλήματος.

Η ίδια κατάσταση

Καθημερινά η ίδια κατάσταση στα σκαλοπάτια του κτιρίου της βιβλιοθήκης των Τριών Ιεραρχών στην οδό Δημητριάδος. Τα βραδινά… τσιμπούσια νεαρών μαρτυρούν κάθε πρωί τα σκουπίδια, που βρίσκουν μπροστά από την πόρτα της βιβλιοθήκης οι υπάλληλοι. Επιτέλους, ας γίνει κάτι. Η εικόνα είναι ανεπίτρεπτη για χώρο πολιτισμού.

Κίνδυνος

Φόβους για επανάληψη της καταστροφής, που είχαν βιώσει κάτοικοι το 2006, όταν οι συνοικίες Αγίου Γεωργίου και Χρυσοχοΐδη είχαν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα, εκφράζει με επιστολή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρώην πρόεδρος της συνοικίας Κωνσταντίνος Καραμπάσης.

Οπως επισημαίνει, οι χείμαρροι Τούμπας και Επισκοπής 14 χρόνια μετά δεν έχουν οριοθετηθεί για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και επιπλέον το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης θυμίζει ζούγκλα από τα βάτα, που σε ορισμένα σημεία ξεπερνούν το ύψος του οδοστρώματος.

Ο κ. Καραμπάσης ζητεί άμεσα παρεμβάσεις στην περιοχή, πριν «πνιγεί» σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου