ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δάση πολλά οικόπεδα

δάση-πολλά-οικόπεδα-760630

Δάση πολλά οικόπεδα

Σε δάση έχουν μετατραπεί πολλά οικόπεδα στο κέντρο της πόλης. Οι ιδιοκτήτες αμελούν να τα καθαρίσουν, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται η βλάστηση. Σε ιδιωτικούς χώρους κανείς δεν μπορεί να επέμβει. Χρειάζεται πάντως με κάποιο τρόπο να ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες και να αναλαμβάνουν μέριμνα. Διαφορετικά, ας μη φαίνεται περίεργο ότι κυκλοφορούν φίδια στην πόλη.

Καταστροφές

Κατεστραμμένα είναι πολλά κολονάκια για την απαγόρευση εισόδου οχημάτων σε πεζοδρόμους στην πόλη, όπως το συγκεκριμένο στην Τ. Οικονομάκη στο ύψος της Κουμουνδούρου. Ορισμένοι δεν σέβονται τη δημοτική περιουσία και προκαλούν καταστροφές είτε ηθελημένα, είτε από απροσεξία. Τα προστατευτικά κολονάκια τοποθετούνται με σκοπό να καθορίζεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Ρύπανση

Αρνητική εικόνα στο κέντρο της πόλης, με παλιές αφίσες στους τοίχους, άλλες ξεκολλημένες, άλλες τοποθετημένες από πάνω και μουντζούρες με συνθήματα. Οσοι τις τοποθετούν παράνομα ή μη πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη να τις απομακρύνουν στη συνέχεια. Καταστρέφουν την πόλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου