ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κίνδυνοι ατυχημάτων

κίνδυνοι-ατυχημάτων-27226

Κίνδυνοι ατυχημάτων

Κίνδυνο ατυχημάτων επισημαίνουν κάτοικοι των Αλυκών, ζητώντας από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο άμεση παρέμβαση. Οπως αναφέρουν στην επιστολή τους, «απευθυνόμαστε σε εσάς, οι κάτοικοι της Λυσιμάχου, πιστεύοντας ότι ως πατέρας πέντε παιδιών θα έχετε την ευαισθησία να καταλάβετε την αγωνία όσων γονιών έχουν μικρά παιδιά, που παίζουν σε αυτόν τον πεζόδρομο, αλλά και όσων αναζητούν την ησυχία τους σε έναν πεζόδρομο.

Λυσιμάχου με Ηρώων Πολυτεχνείου είχαν μπει σωστά, στην αρχή που αναλάβατε τον Δήμο, σταθερές κορύνες. Αυτές μετά τις αντικαταστήσατε με πλαστικές, με συνέπεια κάθε λίγο να περνάνε επίτηδες ανεγκέφαλοι και να τις καταστρέφουν. Θερμή παράκληση, αν δεν ξαναβάλετε τις σταθερές κορύνες, να βάλετε κάποια κασπό, γιατί αλλιώς θα εξακολουθήσουν να καταστρέφονται οι πλαστικές».

Χώροι… ανάπαυσης

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου καθημερινά οι πολίτες αναζητούν να καθίσουν και να αναπαυτούν, τα παγκάκια παρουσιάζουν αυτή την εικόνα.

Πολίτες καταγγέλλουν ότι εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο, χωρίς να αντικαθίστανται και όσα απέμειναν βρίσκονται επί μήνες σε αυτή την κατάσταση, που κάθε άλλο παρά για ανάπαυση χρησιμεύουν.

Ας γίνει κάτι. Είναι λίγα μόλις μέτρα μακριά από το δημαρχείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου