ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ανευθυνότητα

ανευθυνότητα-253067

Ανευθυνότητα

Οι σιδερένιες βέργες, που υποτίθεται ότι οριοθετούν το παρτέρι με το… κομμένο δέντρο, είναι άκρως επικίνδυνες για τραυματισμούς και θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν. Βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γαζή και Καποδιστρίου.

Λίμνη

Για το πρόβλημα οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ενημερώσει ήδη από το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Υπάρχει «κρυφή» λακκούβα στο ρείθρο, που συγκεντρώνει νερά και περνώντας τα αυτοκίνητα τα νερά εκτοξεύονται μέχρι τις βιτρίνες των καταστημάτων. Αν εκείνη την ώρα βγει κάποιος από μαγαζί, θα… απολαύσει λασπόλουτρο. Βρίσκεται στην Αλεξάνδρας πριν την 54ου Συντ. ΕΛΑΣ, απέναντι από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως.

Τον… χαβά τους

Παρά τις εκκλήσεις, τόσο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, όσο και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, να φροντίζουν οι έμποροι να εναποθέτουν σκουπίδια και ανακυκλώσιμα στους κάδους λίγο πριν περάσει απορριμματοφόρο, κάποιοι συνεχίζουν τον… χαβά τους. Οι παλέτες δεν έχουν καμία θέση δίπλα στους κάδους ανακύκλωσης σε ώρα αιχμής στην αγορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου