ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δυσάρεστο

δυσάρεστο-386519

Δυσάρεστο

Σύνηθες το φαινόμενο, αλλά το θέαμα είναι δυσάρεστο για περιοίκους και διερχόμενους. Αγνωστοι τοποθέτησαν χαλασμένο, προφανώς, κλιματιστικό δίπλα από τον κάδο απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Εχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι το περιβάλλον και η άρτια εικόνα της πόλης είναι υπόθεση όλων μας και δεν πρέπει να το λησμονούμε.

Ελλιπής φωτισμός

Παράπονα εκφράζουν αναγνώστες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για την εικόνα, που παρουσιάζει ο περιφερειακός σε διάφορα σημεία, με τα χόρτα, όπως αναφέρουν, να ξεφυτρώνουν σε όλες τις πλευρές, εκτός από μια μικρή διαδρομή. Παράλληλα, διατυπώνουν παράπονα για τον ελλιπή φωτισμό στη σήραγγα, τον δρόμο, αλλά και τους κόμβους, ενώ υπενθυμίζουν τη σημασία της ασφάλειας των πολιτών, ζητώντας την επίλυση των προβλημάτων, όπου εντοπίζονται.

Αποκαθηλώθηκαν

Αποκαθηλώθηκαν, άγνωστο για ποιο λόγο, οι μεταλλικές μπάρες και κείτονται καταγής, στη δεξιά πλευρά της Αγίου Νικολάου, σε απόσταση αναπνοής από τον πεζόδρομο της Ερμού. Ο ρόλος τους είναι προστατευτικός και γι’ αυτό τον λόγο καλό είναι να τοποθετηθούν και πάλι στη βάση τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου