Νοικοκυρεμένα πράγματα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-31, 17:02:42
Νοικοκυρεμένα πράγματα

Νοικοκυρεμένα πράγματα

Νοικοκυρεμένα πράγματα για την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα της ταλαιπωρημένης Ιωλκού. Ο Δήμος Βόλου ξηλώνει τον παλιό ασφαλτοτάπητα, φρεζάρει και από πάνω γίνεται νέα ασφαλτόστρωση. Ηδη το κομμάτι πάνω από την Αναλήψεως είναι έτοιμο και οι εργασίες επεκτείνονται στο κάτω μέρος.

 

Ολοκαίνουργια

Ολοκαίνουργια καλαθάκια απορριμμάτων τοποθετήθηκαν σε σημεία της Ερμού. Διαθέτουν και ενσωματωμένο τασάκι για να μην πετιούνται οι γόπες στα παρτέρια και στο οδόστρωμα. Αέρας… Ευρώπης.

 

Αδεια

Παρτέρια στην Ερμού μένουν άδεια ή με αγριόχορτα. Χρειάζονται φυτεύσεις για την ενίσχυση του πρασίνου στον κεντρικό πεζόδρομο του Βόλου.

Σχόλια
Νέα καλαθάκια απορριμμάτων
Τοποθετήθηκαν και στη Δημητριάδος τα νέα καλαθάκια απορριμμάτων. Έτσι όπως τοποθετήθηκαν όμως μειώνουν το πλάτος του πεζοδρομίου. Θα μπορούσαν να τοποθετηθούν παράλληλα με το πεζοδρόμιο, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος και ευκολότερη πρόσβαση στο "τασάκι".
Δημήτρης - 2018-11-01 14:54:07
δημοτικά έργα
Συγχαρητήρια για όλες αυτές τις παρεμβάσεις(νεος ασφαλτοτάπητας,κυκλικοί κόμβοι, νεοι κάλαθοι απορριμάτων σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου κλπ). Ομως, ο κεντρικότερος δρόμος του Βόλου για βορειοανατολικό Πήλιο και τους δημοφιλείς προορισμούς Μακρινίτσα, Πορταριά,Χάνια, Ζαγορά, Χορευτό κλπ,απο το υψος της Αναλήψεως και πάνω θυμίζει τριτοκοσμική πόλη. Μα καλά, κανένας απο τους υπευθύνους του Δήμου-Περιφέρειας δεν έχει δει την Κ.ΚΑΡΤΑΛΗ με τα χειρότερα πεζοδρόμια της Ελλάδος,τον χειρότερο φωτισμό,τις παράνομες περιφράξεις πεζοδρομίου και το συνακόλουθο στένεμα αυτών και μια πλειάδα άλλων εξώφθαλμων παραφωνιών αυτού του δρόμου!!!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ - 2018-10-31 23:09:52
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=