ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στο σκοτάδι

στο-σκοτάδι-729464

Στο σκοτάδι

Απίστευτη η ιστορία με τον περιφερειακό και τη σήραγγα της Γορίτσας. Οπως επισημαίνει ο πολιτικός μηχανικός Νικ. Μαντζίρης έχουν σβήσει πλέον εντελώς όλες οι εναέριες ηλεκτρονικές πινακίδες που αφορούν στη σήραγγα της Γορίτσας! «Δεν απαιτείται η ύπαρξή τους και η λειτουργία τους καθώς φαίνεται» σχολιάζει ο κ. Μαντζίρης και συνεχίζει: «Ο κόμβος της ΑΓΕΤ στον περιφερειακό εντελώς στο σκοτάδι επί μήνες, ο δημοτικός φωτισμός στην Αγ. Δημητρίου μετά τη γέφυρα προς Ν. Δημητριάδα επί εβδομάδα και πλέον στο σκοτάδι. Τουλάχιστον το 30% των λαμπτήρων φωτισμού στον περιφερειακό εκτός λειτουργίας!».

Απαράδεκτη

Περιπατητές ζητούν να ληφθεί μέριμνα για την κατάσταση που επικρατεί στα πεζοδρόμια και την κεντρική νησίδα του περιφερειακού. Τα αγριόχορτα καταλαμβάνουν σχεδόν το μισό πλάτος του πεζοδρομίου. Η κατάσταση για τους περιπατητές κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.

Υγειονομικός κίνδυνος

Στην οδό Υακίνθου 15 και 17 στη Ν. Δημητριάδα βρίσκονται δύο οικίες οι οποίες προφανώς έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Αποτελούν κίνδυνο για την περιοχή, καθώς μαζεύονται περιθωριακά στοιχεία τα βράδια και επίσης αποτελούν υγειονομικό κίνδυνο, καθώς είναι γεμάτες από τρωκτικά και στην περιοχή παίζουν παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου