Εγκατάλειψη

Τελευταία ενημέρωση: 2018-04-14, 16:07:49
Εγκατάλειψη

Εγκατάλειψη

Θέριεψαν τα χόρτα, γέμισαν τα καλαθάκια σκουπίδια, τα παγκάκια είναι διαλυμένα… Το πάρκο των Αγίων Αναργύρων πάνω από την Εκκλησία σε εγκατάλειψη. Κι όμως αποτελεί σημείο παιχνιδιού για τα παιδιά και βόλτας για τους μεγαλύτερους.

Λίγη φροντίδα;

 

Θεοσκότεινος

Θεοσκότεινος ο δρόμος στον κόμβο Σέσκλου. Τα φωτιστικά σώματα είναι… διακοσμητικά, η διαγράμμιση έχει ξεθωριάσει και τα ανακλαστικά στις μπάρες κάνουν μικρή δουλειά, τόσο παλιά που είναι. Δεν είναι τυχαίο ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει ατυχήματα και ατυχήματα.

Μέχρι πότε η αδιαφορία;

Σχόλια
Εγκατάλειψη
Πού είναι η είδηση; Παντού συμβαίνει το ίδιο. Κάθε κάποτε οι δήμαρχοι ¨αναβαθμίζουν" έναν χώρο και μετά τον εγκαταλείπουν μέχρι τις επόμενες εκλογές. Στην Ανθούπολη για παράδειγμα, στα δέκα χρόνια που έκατσα εκεί, έγινε τρεις φορές "αναβάθμιση" της πλατείας της Αγίας Μαρίνας. Φυσικά, τα συντριβάνια δεν λειτούργησαν ΠΟΤΕ και έχουν καταστραφεί. Υποθέτω ότι η επόμενη αναβάθμιση [και στο Περιστέρι και στους Αγίους Αναργύρους θα γίνει με τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εκτός και αν διαμαρτυρηθεί καμία ΜΚΟ επειδή τα παιδιά των λαθρομεταναστών δεν έχουν χώρους να παίξουν. Όσο για τα Ελληνόπουλα, αν πάνε μετανάστες στην ΕΕ όπου θα βρουν και άφθονες παιδικές χαρές. Έτσι κι αλλιώς εκεί θα πάνε στο τέλος.
Μιχάλης - 2018-04-15 11:51:50
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=