Κυνήγι

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-22, 18:10:07
Κυνήγι

Κυνήγι

Νυχθημερόν έξω στους δρόμους η Τροχαία Βόλου, για να αποτρέπει παράνομο παρκάρισμα που μποτιλιάρει την αυξημένη -λόγω εορταστικής περιόδου- κίνηση στο κέντρο. Η τροχαία διώχνει τους παράνομους και μόλις απομακρύνεται ένα τετράγωνο, παρκάρουν παράνομα άλλοι. Αν δεν υπάρξουν δραστικά μέτρα, το κακό δεν διορθώνεται.

 

Εγκατάλειψη

Διαμαρτυρίες περιοίκων για την εγκατάλειψη πάρκου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Περραιβού και Λόρδου Βύρωνος. Όπως καταγγέλλουν δεν έχει συντηρηθεί, με αποτέλεσμα τα παγκάκια να σαπίζουν, τα δέντρα να ξεραίνονται, στο έδαφος να υπάρχουν λακκούβες, ενώ η μοναδική παιδική χαρά ξηλώθηκε. Οι περίοικοι ζητούν λίγη φροντίδα και πιο συχνή αποκομιδή των απορριμμάτων από τα καλαθάκια.

 

Διαμαρτυρία

Σε… ελαιώνα έχει μετατραπεί τμήμα πεζοδρομίου επί της οδού Κασσαβέτη στη συμβολή της με Γιάννη Ρίτσου, όπως διαμαρτύρονται κάτοικοι της περιοχής, που εξηγούν ότι εξαιτίας των δέντρων «κόβεται» η ορατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων και πεζούς. Μάλιστα, επισημαίνουν κίνδυνο ατυχήματος με μαθητές, που καθημερινά μεταβαίνουν στο 32Ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Σχόλια
Κυνήγι
Η πόλη το Βόλου είναι ένα χάος. Αστυνομία δεν υπάρχει και όπου βλέπει παραβάσεις δεν γράφει κανένα Βολιώτη. Αν βρεθεί κανά Αθηναϊκό τότε αμέσως...Μόνο τα λουλούδια τρέχουν να αντικαταστήσουν μήπως μαραθούν. Λακούβες, παρκάρισμα όπου ναναι και τα λαμπιόνια να φωτίζουν το χάος...
one - 2017-12-22 23:36:33
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=