ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πάπλωμα

πάπλωμα-207767

Πάπλωμα

Πάπλωμα από ξερά φύλλα στο πάρκο, στα πεζοδρόμια, στα ρείθρα, στους αγωγούς ομβρίων επί της Μαγνήτων με Καποδιστρίου. Καλό θα ήταν οδοκαθαριστές να αναλάβουν δράση πριν πιάσουν βροχές και πλημμυρίσει ο τόπος.

Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν

Επισήμανση στη στήλη από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Κουρτίνα: «Μηχανήματα με εντολή του αρμόδιου φορέα πιθανόν (Περιφέρεια) καθάριζαν πριν λίγες ημέρες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το τμήμα του χειμάρρου Κραυσίδωνα στο ύψος του Τσαλαπάτα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, πιστεύω ότι ο καθαρισμός θα συνεχισθεί και στο υπόλοιπο τμήμα του χειμάρρου βορειότερα, της γέφυρας της οδού Παπαδιαμάντη.

Εκείνο που θέλω να επισημάνω στους αρμοδίους είναι ο κίνδυνος από τα ξερά δένδρα (ευκαλύπτους) που βρίσκονται εντός της κοίτης του χειμάρρου, που κάηκαν τον περσινό χειμώνα και πολλά από αυτά δεν ξαναφύτρωσαν. Φαντασθείτε, πράγμα που το απεύχομαι, όπως είναι ξερά με έναν δυνατό αέρα και μια μεγάλη νεροποντή όπως το 1995 αλλά και ενωρίτερα, να σπάσουν και να φράξουν τη δίοδο από κάποια γέφυρα, θα ζήσουμε εικόνες της Μάνδρας, Κέρκυρας, Πρέβεζας κ.λπ., στους Αγ. Αναργύρους και στη Νεάπολη».

Ξερά κλαδιά

Ξερά κλαδιά που ή έσπασαν ή τα έκοψαν αφημένα πάνω στο πεζοδρόμιο, δίπλα από τον κάδο και πάνω από το φρεάτιο ομβρίων. Κανείς δεν φρόντισε έστω να τα βάλει μέσα στον κάδο για να μη σκορπίσουν με τον δυνατό αέρα και προκαλέσουν προβλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου