ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ξαποσταίνει

ξαποσταίνει-144600

Ξαποσταίνει

Ενα όμορφο στιγμιότυπο από την περιοχή της Ανω Γατζέας, που θυμίζει άλλες εποχές. Ενα συμπαθητικό αλογάκι, το οποίο κάποτε ήταν πολύτιμο εργαλείο για τους αγωγιάτες, το επάγγελμα που έχει πλέον εκλείψει, ξαποσταίνει έξω από το καφενεδάκι, που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του τρένου. Εικόνα που θυμίζει άλλες εποχές και αναμφίβολα τελείως διαφορετική από τους αγχώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας στην πόλη.

Γ.Υ.

Ξεχασμένα

Κιβώτια με παλιά ρούχα που παραμένουν στα αζήτητα αρκετά χρόνια, υπάρχουν σε καταστήματα επιδιόρθωσης ρούχων της περιοχής μας. Το συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε εντονότερο λόγω της κρίσης και οι επαγγελματίες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι, καθώς αναλογίζονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών.

Γ.Υ.

Καλαισθησία

Υπάρχει και καλαισθησία αλλά και ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον. Είναι παρήγορη η διαπίστωση ότι υπάρχουν συμπολίτες που αγαπούν το πράσινο και αναφερόμαστε σε αυτούς που φροντίζουν το παρτέρι που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόρτα τους. αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου