ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αφισορύπανση

αφισορύπανση-175448

Αφισορύπανση

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με το θέμα της αφισορύπανσης στην πόλη του Βόλου. Μάλιστα το πρόβλημα εξαπλώνεται εν μέσω καλοκαιριού και εκτός Βόλου, καθώς αφίσες από συναυλίες και εκδηλώσεις κατακλύζουν κτήρια, κολώνες φωτισμού κ.α. Χαρακτηριστικά το τελευταίο διάστημα στο δρόμο προς Αγριά και συγκεκριμένα στους πρόποδες της Γορίτσας όλες ανεξαιρέτως οι κολώνες φωτισμού φέρουν παράνομες διαφημίσεις. Κάτι είχε ακουστεί περί προστίμων για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.

Αθ.Τ

Σαν από ανασκαφή

Σαν ανασκαμμένο τοπίο μοιάζει μεγάλο κομμάτι του δρόμου μεταξύ Αγριάς και Κάτω Λεχωνίων στο ρεύμα προς Βόλο. Οι γραμμές από τις οποίες περνούσε ο θρυλικός Μουτζούρης και είχαν μπαζωθεί με άσφαλτο κάτω από το δρόμο, έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια δημιουργώντας λακκούβες στο σημείο.

Β.Π.

Αποκαρδιωτικό

Χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων είναι το φυτό που εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο του πεζοδρομίου που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Δημητριάδος και σε απόσταση αναπνοής από την οδό Φιλελλήνων. Το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το πράσινο είναι πηγή ζωής, πέραν του καλλωπιστικού του χαρακτήρα. Ας μην το λησμονούμε.

Γ. Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου