ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κίνδυνος από φρεάτια χωρίς σχάρες

κίνδυνος-από-φρεάτια-χωρίς-σχάρες-184796

Κίνδυνος από φρεάτια χωρίς σχάρες

Εχει παραγίνει το κακό τον τελευταίο καιρό, καθώς άγνωστοι κλέβουν τα μαντεμένια καπάκια των φρεατίων αποχέτευσης και ομβρίων από τους δρόμους. Το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο σε απομακρυσμένες συνοικίες του Βόλου αλλά και σε κεντρικούς δρόμους. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η φωτογραφία από πάρκο της Νέας Ιωνίας, όπου έχουν αφαιρεθεί όλες οι σχάρες ομβρίων.

Αθ.Τ

Φώτο: Ηλίας Καράτσαλος

Στο πάρκο του Αναύρου

Στη σκόνη και στη λάσπη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το πάρκο του Αναύρου, λίγο μετά το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, μετά την τελευταία δυνατή βροχόπτωση που σημειώθηκε στο Βόλο. Πολλοί γονείς που συχνάζουν στο πάρκο διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί και ζητούν από τους αρμόδιους να φροντίσουν για τον καθαρισμό του. Άλλωστε εν μέσω καλοκαιριού καθημερινά κατακλύζεται από παιδάκια και γονείς.

Αθ.Τ

Στην οδό Ογλ

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που παρατηρείται στη πόλη του Βόλου. Σε πεζοδρόμια στα οποία έχει γίνει πρόβλεψη για θέσεις πρασίνου είναι κενές, ενώ εκεί που δεν υπάρχουν θέσεις πρασίνου υπάρχουν δέντρα. Σίγουρα το πράσινο είναι απαραίτητο για την πόλη ωστόσο στην περίπτωση της οδού Ολγ το δέντρο μεγαλώνοντας προκαλεί ζημιές στο πεζοδρόμιο…

Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου