ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνη λακκούβα

επικίνδυνη-λακκούβα-187201

Επικίνδυνη λακκούβα

Απελπιστική και επικίνδυνη είναι η κατάσταση σε πολλούς δρόμους του Βόλου, όσον αφορά στο θέμα με τις λακκούβες. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι η λακκούβα στην οδό Δεληγεώργη στο ύψος της Δημητριάδος, στο σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο Park Hotel. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στη λακκούβα μπορεί να πέσει μέσα ολόκληρη ρόδα αυτοκινήτου, ενώ για τα δίτροχα η τεράστια λακκούβα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Μέχρι την αποκατάστασή της καλά θα κάνουν οι οδηγοί να είναι πιο προσεκτικοί.

Αθ.Τ

Στην πλατεία Ελευθερίας

Σε μόνιμο πάρκινγκ για εγκαταλελειμμένες μοτοσικλέτες έχει μετατραπεί σημείο της πλατείας Ελευθερίας. Κατά συνέπεια ο χώρος δεν μπορεί να καθαριστεί όπως θα έπρεπε και παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα πρέπει να ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των δίτροχων για την απομάκρυνσή τους από το συγκεκριμένο χώρο, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να λάβουν την πρωτοβουλία για την απομάκρυνσή τους από το χώρο της πλατείας.

Αθ.Τ

Καμένες λάμπες

Δεκάδες είναι οι καμένες λάμπες σε όλο το μήκος του παραλιακού δρόμου, με εντονότερο πρόβλημα να εντοπίζεται από την Κυανή Ακτή ως και το Σωρό. Πραγματικά, είναι απαράδεκτο την περίοδο που η παραλία σφύζει από ζωή και περιπατητές το παραλιακό μέτωπο να βρίσκεται στα σκοτάδια.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου