ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξω από το κτήριο της Π.Ε. Μαγνησίας

εξω-από-το-κτήριο-της-π-ε-μαγνησίας-191103

Εξω από το κτήριο της Π.Ε. Μαγνησίας

Χειρότερη εικόνα δεν θα μπορούσε να υπάρχει, από αυτή έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Πέρα από το γεγονός ότι το πεζοδρόμιο έχει να καθαριστεί πολλές ημέρες, η ακλάδευτη ροδιά πάνω σ’ αυτό δυσκολεύει τη διέλευση των πεζών. Σε περίπτωση που στο σημείο συναντηθούν δύο άτομα, θα πρέπει ο ένας να περιμένει να περάσει πρώτα ο άλλος. Πραγματικά είναι απαράδεκτο να αντικρίζει κάποιος αυτήν την εικόνα έξω από ένα κτήριο που καθημερινά μπαινοβγαίνουν δεκάδες άτομα!

Αθ.Τ.

Πρέπει να εκλείψει

Μια κακιά συνήθεια που μας ακολουθεί κατά πόδας, δημιουργώντας πολύ άσχημη εικόνα. Ο λόγος για τη συνήθεια ορισμένων να αφήνουν τα σκουπίδια έξω από τον κάδο, χωρίς να κάνουν τον κόπο να ανοίξουν το καπάκι. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται παντού, σε διάφορα σημεία της πόλης και πρέπει επιτέλους να εκλείψει.

Γ.Υ.

Καινούργιες γεύσεις

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος οι εξωτικές γεύσεις και τα προϊόντα που προέρχονται από διάφορες περιοχές του πλανήτη. Η τοπική αγορά εμπλουτίζεται διαρκώς από καινούργια προϊόντα που προσελκύουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, και εμπλουτίζουν την καθημερινή διατροφή με πινελιές πρωτοτυπίας.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου