ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ζητούν βότανα

ζητούν-βότανα-203181

Κερδίζει διαρκώς έδαφος η καλλιέργεια βοτάνων και αρωματικών φυτών, δίνοντας τη δυνατότητα της απασχόλησης σε εποχές κρίσης. Παράλληλα όμως, παρατηρείται αύξηση στην κατανάλωση αφεψίμων, η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ανάγκη αρκετών, να αναζητήσουν φυσικά μέσα καταπολέμησης του άγχους, προκειμένου να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τον ύπνο τους, χωρίς τους εφιάλτες που γεννά η κρίση.

Γ. Υ.

Διαμαρτυρίες

Για το σκηνικό που αφήνουν πίσω τους φεύγοντας οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, διαμαρτύρονται ορισμένοι κάτοικοι της οδού Κωνσταντά. Όπως επισημαίνουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα λαχανικά και τα φρούτα που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, οι παραγωγοί τα πετάνε στο δρόμο. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι μέχρι να περάσουν τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Βόλου οι δρόμοι μοιάζουν σαν «βομβαρδισμένοι».

Αθ.Τ

Κακοτεχνίες

Γεμάτη με κακοτεχνίες, λακκούβες και με τα γνωστά «σαμαράκια» είναι η οδός Παπαδιάμαντη την οποία διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες Βολιώτες με τα Ι.Χ. τους, τα δίκυκλά τους και τα ποδήλατα. Είναι επιτακτική η ανάγκη βελτίωσης των δρόμων της πόλης και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου