ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σημείο διέλευσης

σημείο-διέλευσης-226832

Το προβληματικό σημείο που εντοπίσαμε, βρίσκεται στην οδό Σπ. Σπυρίδη, μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Δημοτικό Σχολείο «Αγιος Ιωσήφ». Το γεγονός αυτό συνεπάγεται τη διέλευση μικρών παιδιών και ως εκ τούτου είναι αναγκαία η παρέμβαση των αρμοδίων, για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ. Υ.

Λακκούβες στα Παλαιά

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες οδηγών για τις λακκούβες που υπάρχουν στην συνοικία των Παλαιών στο Βόλο. Οι προβληματικοί δρόμοι αρχίζουν από την είσοδο των οχημάτων στη συνοικία. Χαρακτηριστικά οι οδηγοί αναφέρουν ότι οι περισσότερες λακκούβες βρίσκονται στη μέση του δρόμου και δεν μπορούν να τις αποφύγουν και αναγκαστικά πέφτουν μέσα με τα οχήματά τους, με το ρίσκο να προκληθούν ζημιές.

Αθ.Τ

Χωρίς ρεύμα

Χωρίς ρεύμα έμεινε προχθές το βράδυ για περίπου 10 λεπτά η περιοχή της Νέας Δημητριάδα. Πολλοί κάτοικοι έβγαιναν περίπου στη 1:30 το βράδυ στα μπαλκόνια τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και εάν το πρόβλημα ήταν γενικό ή αν οφείλονταν σε κάποια ασφάλεια. Την στιγμή που άρχισαν να γίνονται τα πρώτα τηλεφωνήματα στη ΔΕΗ, επανήλθε το ηλεκτρικό ρεύμα!

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου