ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Φροντίδα

φροντίδα-234350

Εμφανές είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παρτέρι του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, που εντοπίζεται μπροστά από την τζαμαρία του χώρου, που κάποτε «φιλοξενούσε» το καφέ. Το συγκεκριμένο σημείο είναι απεριποίητο και χρειάζεται τη φροντίδα των ιθυνόντων, διότι βρίσκεται παραπλεύρως της εισόδου.

Γ. Υ.

Επικίνδυνο κτίριο

Επικίνδυνο είναι το κτίριο που βρίσκεται στην οδό 54ου Συντάγματος με Πλάτωνος. Όπως αναφέρουν περίοικοι στο σημείο βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο διώροφο κτίριο, όπου το μισό έχει καταρρεύσει εντός του οικοπέδου ενώ από την όψη του κατά καιρούς πέφτουν σοφάδες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πεζοί αλλά και τα παιδιά που κινούνται στο δρόμο καθώς ακριβώς δίπλα υπάρχει ωδείο. Καλό θα είναι οι αρμόδιοι να επέμβουν για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, προκειμένου να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Αθ.Τ

Δεντροφύτευση

Επί της οδού Γκλαβάνη, πάνω από την Ερμού, μπροστά από φροντιστήριο που βρίσκεται στο σημείο υπάρχουν δύο τρύπες από δέντρα που κόπηκαν. Αυτές, επειδή είναι πολύ κοντά στην οικοδομική γραμμή και επειδή είναι δύσκολο να ξεριζωθούν τα κούτσουρα, πρέπει να καλυφθούν και να φυτευτούν δύο νέα δέντρα ακριβώς δίπλα, προς την πλευρά του οδοστρώματος. Το παραπάνω είναι το αίτημα των περίοικων της γειτονιάς.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου