ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χωρίς σχάρες

χωρίς-σχάρες-263806

Χωρίς σχάρες

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, που βλέπουμε στο Βόλο φρεάτια χωρίς καπάκια. Στην οδό Αλμυρού στη συνοικία του Παλιού Λιμεναρχείου, και πάλι έχουν αφαιρεθεί μαντεμένια καπάκια για να χρησιμοποιηθούν με τους γνωστούς τρόπους. Η δημοτική αρχή θα πρέπει θα φροντίσει ώστε να βρεθεί μια λύση γιατί κάθε τόσο ζημιώνεται ο Δήμος και οι δημότες για τις ίδιες κλοπές…

Αθ.Τ.

Στην Πλατεία Αγ. Παρασκευής

Δεκάδες είναι τα παράπονα των περίοικων για την πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Συγκεκριμένα ζητούν από το τμήμα τεχνικών υπηρεσιών της δημοτικής αρχής την τοποθέτηση πλακών στο κέντρο της πλατείας, την αντικατάσταση των σπασμένων φωτιστικών αλλά και τη σηματοδότηση για το παρκάρισμα των οχημάτων. Οπως γίνεται αντιληπτό η πλατεία χρειάζεται μια γενική συντήρηση!

Αθ.Τ.

Χωρίς παρτέρι

Το ίδιο φαινόμενο εντοπίζεται σε διάφορα σημεία της πόλης. Δέντρα που ασφυκτιούν κάτω από το μπετόν, χωρίς να έχει προβλεφθεί ένα παρτέρι που θα επιτρέψει στις ρίζες να αναπτυχθούν. Με αυτό τον τρόπο θα αποφεύγονταν οι αποκολλημένες πλάκες, αφενός και αφετέρου θα βελτιώνονταν η αισθητική εικόνα της πόλης.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου