ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ευδιάκριτο

ευδιάκριτο-286090

Παιδικές χαρές

Τώρα που καιρός έχει γίνει ανοιξιάτικος και τα παιδιά βγαίνουν συχνότερα έξω για παιχνίδι, θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παιδικές χαρές της πόλης καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που παραμένουν βρώμικες, σκουριασμένες, αφύλακτες, γεμάτες σκουπίδια, κουτάκια, γυαλιά, γόπες τσιγάρων και ακαθαρσίες ζώων.

Αθ.Τ.

Ευδιάκριτο

Ενα ακόμη προβληματικό σημείο εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Δημητριάδος. Τα κενά που δημιουργούνται σε συγκεκριμένα σημεία, λόγω της απουσίας καλυπτήριων πλακών, είναι ευδιάκριτα. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο και καλό θα ήταν να πράξουν τα δέοντα οι αρμόδιοι, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Γ. Υ.

Φραγμένη έξοδος

Για φραγμένη έξοδο κάνει λόγο αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο οποίος αναφέρεται στην Εθνική Οδό στον κόμβο της Πελασγίας. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά : «Στο ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο της Πελασγίας, η έξοδος είναι φραγμένη με εμπόδια πάνω στην εθνική (για ευνόητους λόγους) & λίγα μέτρα πιο κάτω στην έξοδο του κόμβου έχουν αδειάσει 2-3 φορτηγά χώμα για να δείξουν ότι έχει πρόβλημα η έξοδος. Από την άλλη πλευρά δε, είναι ακόμη πιο ’’γελοίοι’’ γιατί έχουν φράξει την είσοδο στην εθνική με 2 τσιμεντένια εμπόδια πριν βγεις (στον ίδιο πάντα κόμβο)!».

Αθ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου