ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χρειάζεται καθάρισμα

χρειάζεται-καθάρισμα-313520

Χρειάζεται καθάρισμα

Από τότε που τοποθετήθηκε ο καθρέφτης ασφαλείας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας του δρόμου επί της οδού Διμηνίου με Ξάνθου δεν έχει καθαριστεί ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι να μην βοηθάει τους οδηγούς καθώς δεν φαίνεται τίποτα από τη σκόνη που έχει πάνω του. Μάλιστα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο, που στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα γι’ αυτό οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν για τον καθαρισμό του.

Αθ.Τ.

Φωτισμός

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα των πολιτών για τον φωτισμό που επικρατεί στον Περιφερειακό δρόμο του Βόλου. Σε ορισμένα σημεία παρότι υπάρχει εγκατεστημένος όλος ο εξοπλισμός για τον φωτισμό, δεν υπάρχουν λάμπες. Ετσι ολόκληρα κομμάτια του δρόμου μόλις νυχτώσει βρίσκονται στο σκοτάδι.

Αθ.Τ.

Εγκατάλειψη

Δεκάδες κλειστά σπίτια, που εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης, εμφανίζουν εικόνα εγκατάλειψης. Αυλές που κάποτε ήταν γεμάτες λουλούδια, σήμερα παρουσιάζουν θλιβερή εικόνα, καθώς έχουν κυριολεκτικά κατακλυστεί από αγριόχορτα, όπως αποδεικνύει το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, το οποίο κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου