ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Ουρά» μέχρι το δρόμο!

ουρά-μέχρι-το-δρόμο-331047

«Ουρά» μέχρι το δρόμο!

Μέχρι το δρόμο έφτανε χθες η «ουρά» του κόσμου χθες στη ΔΕΥΑΜΒ. Πολλά άτομα είχαν σπεύσει πρωί- πρωί έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ για να «πιάσουν σειρά» και να αποφύγουν την αναμονή αλλά και την ορθοστασία. Πρέπει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του «περίμενε» δεν έλειπαν τα παράπονα του κόσμου για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ύδρευσης.

Αθ.Τ .

Διαφορετική εικόνα

Με πολύ φροντίδα μεσήλικας συμπολίτης τοποθέτησε σε κάλαθο απορριμμάτων την άδεια σακούλα και το πλαστικό ποτήρι του καφέ, μετά την κατανάλωση του περιεχομένου, χθες το πρωί, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η εικόνα του Βόλου θα ήταν αναμφίβολα διαφορετική αν το ίδιο φαινόμενο ή καλύτερα η ίδια συνήθεια, υιοθετούνταν από την συντριπτική πλειοψηφία. Ας το έχουμε υπόψη.

Γ.Υ.

Ρίζες

Επικίνδυνο ίσως αποβεί στο μέλλον το πανύψηλο δέντρο, το οποίο συναγωνίζεται σε ύψος παρακείμενη πενταόροφη οικοδομή, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με Κατηχωρίου. Οι μεγάλες ρίζες ανασύρουν το τσιμέντο του δρόμου και του πεζοδρομίου, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την περιουσία κατοίκων και διερχομένων της περιοχής.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου