ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πεζοδρόμιο σαν παιχνίδι

πεζοδρόμιο-σαν-παιχνίδι-337174

Πεζοδρόμιο σαν παιχνίδι

Σαν το γνωστό παιχνίδι τέτρις μοιάζει ένα κομμάτι του πεζοδρομίου επί της Κύπρου, πάνω από το 3ο λύκειο. Οι ρίζες του δέντρου έχουν ανέβει με αποτέλεσμα να χαλάσει το πεζοδρόμιο σε αυτό το σημείο. Οι πεζοί που διέρχονται από αυτό το σημείο κινδυνεύουν να πέσουν αν δεν προσέξουν και να σκοντάψουν πάνω σε χαλασμένο πλακάκι.

Β.Π.

Επικίνδυνο «χόμπι»

Για τις επικίνδυνες κόντρες με μηχανάκια που πραγματοποιούνται πολύ συχνά στον κεντρικότερο δρόμο της Νέας Ιωνίας στην οδό Μαιάνδρου, διαμαρτύρονται καταστηματάρχες και περίοικοι του σημείου. Οπως καταγγέλλουν πέρα από την ηχορύπανση που δημιουργείται, το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα παιδιά που συμμετέχουν θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Καλό είναι οι αρμόδιοι να παρέμβουν προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο επικίνδυνο «χόμπι»…

Αθ.Τ.

Βιωματική προσέγγιση

Εκπαιδευτικό ενδιαφέρον εκδηλώνουν αρκετά σχολεία της περιοχής μας, αλλά και από άλλες περιοχές, για τα αρχαία μνημεία και τις ιστορικές καταβολές χιλιάδων χρόνων. Αρκετοί μαθητές επισκέπτονται, στο πλαίσιο αυτό, το αρχαίο θέατρο Δημητριάδος, προκειμένου να βιώσουν τη μαγεία του θεατρικού λόγου, σε ένα χώρο που έγραψε ιστορία και συνδέθηκε αναπόσπαστα με την πορεία και εξέλιξη της περιοχής μας.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου