ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστα πεζοδρόμια

απροσπέλαστα-πεζοδρόμια-339172

Απροσπέλαστα πεζοδρόμια

Στη συμβολή των οδών Σπυρίδη με Κωνσταντά, αυτοκίνητο και μηχανή εμποδίζει τη διέλευση των πεζών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν οι πεζοί στο δρόμο που τους ανήκει. Δυσκολότερη δε είναι η κατάσταση για όσους κουβαλούν καροτσάκια με μωρά.

Β.Π.

Γεμάτα ράφια

Γεμίζουν διαρκώς τα ράφια των τοπικών τσαγκάρικων με παλιά ή φθαρμένα υποδήματα. Δεκάδες συμπολίτες, κάθε ηλικίας, απευθύνονται στα καταστήματα επιδιόρθωσης υποδημάτων, προκειμένου να αποφύγουν το κόστος της αγοράς καινούργιων, για ευνόητους λόγους. Η νέα τάξη πραγμάτων που δημιούργησε η κρίση, αποτυπώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και η επιδιόρθωση παλιών υποδημάτων, εντάσσεται στο συγκεκριμένο πεδίο.

Γ.Υ.

Αφισορύπανση

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται ότι διαφέρουν από αυτές του παρελθόντος στο θέμα των αφισών των υποψηφίων. Παλιότερα έντεκα ημέρες πριν τις εκλογές η πόλη γέμιζε από αφίσες που υπήρχαν παντού, σε κολώνες, τζάμια παλιών καταστημάτων, τοίχους και γενικά όπου μπορούσαν να κολληθούν. Σε αυτές τις εκλογές ευτυχώς πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις το φαινόμενο έχει περιοριστεί σημαντικά με αποτέλεσμα να μη δημιουργείται πρόβλημα αφισορύπανσης.

Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου