ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξω από το 1ο Γυμνάσιο

εξω-από-το-1ο-γυμνάσιο-341480

Εξω από το 1ο Γυμνάσιο

Στοιβαγμένα ξερά χόρτα και κλαδιά δέντρων βρίσκονται έξω από το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου στην οδό Κύπρου. Προφανώς καθαρίστηκε ο προάυλιος χώρος του σχολείου και άφησαν τις σακούλες έξω από το σχολείο μέχρι να γίνει η περισυλλογή τους. Ωστόσο από προχθές οι πεζοί αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για περάσουν από το σημείο καθώς έχει γίνει «κατάληψη» του πεζοδρομίου.

Αθ.Τ

Προκαλεί δυσφορία

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε χθες νεαρή συμπολίτισσα, λόγω της πολύ μεγάλης προσπάθειας που απαιτήθηκε, προκειμένου να διασχίσει με το καρότσι, το κέντρο της πόλης. Ο λόγος της δυσφορίας ήταν η κίνηση, η κατάσταση των πεζοδρομίων και η δυσκολία της μετακίνησης σε διάφορα σημεία, λόγω της «κατάληψης» ορισμένων πεζοδρομίων από τροχοφόρα. Ανάλογες σκέψεις διατυπώνουν, στο μεταξύ, αρκετοί συμπολίτες κάθε ηλικίας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη εξεύρεσης λύσης από τους αρμόδιους.

Γ.Υ.

Επικίνδυνο φρεάτιο

Φρεάτιο στο οποίο έχει δημιουργηθεί άνοιγμα ίσως αποδειχτεί επικίνδυνο για περαστικούς, κυρίως ηλικιωμένους, που διέρχονται περιμετρικά πίσω από το ανοικτό δημοτικό θέατρο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Ηλικιωμένοι περνούν από το σημείο καθημερινά προκειμένου να πάνε στο ΚΑΠΗ του δήμου Βόλου που βρίσκεται 20 μέτρα από το συγκεκριμένο σημείο.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου