ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ευνόητο

ευνόητο-343865

Ευνόητο

Δεμένη με αλυσίδα η γλάστρα που κοσμεί την είσοδο οικίας η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τα δεκάδες δυσάρεστα περιστατικά που έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, και η άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν οι σπασμένες γλάστρες, από άγνωστο χέρι και άγνωστο για ποιο λόγο, οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπολίτες στην παραπάνω λύση, την προστασία δηλαδή, των λουλουδιών που έχουν φυτευτεί με μεράκι, για ευνόητους λόγους.

Γ.Υ.

Πυκνή βλάστηση

«Εκρηκτικές» διαστάσεις έχει λάβει εξαιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων η αύξηση της βλάστησης κατά μήκος των δρόμων του Βόλου. Πλέον σε πολλά σημεία ο κίνδυνος πρόσκλησης ατυχημάτων λόγω της παρατηρούμενης μείωσης της ορατότητας για τους οδηγούς είναι πιθανός και η άμεση επέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών κρίνεται επιβεβλημένη. Παράλληλα από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξουν και έργα αντιπυρικής θωράκισης της περιοχής.

Αθ.Τ.

Σύνθημα σε τοίχο

Επιβράβευση γραμμένη σε τοίχο για έργο φοιτητικής παράταξης στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας φαίνεται να υπάρχει σε κολώνα κοντά στην είσοδο. Η ευφάνταστη επιβράβευση, ωστόσο, αναιρεί την καθαριότητα του χώρου καθώς δεν είναι το μοναδικό σύνθημα που βρίσκεται στην κολώνα αλλά και στον υπόλοιπο χώρο.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου