ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στην οδό Λαρίσης

στην-οδό-λαρίσης-346162

Στην οδό Λαρίσης

Τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών απειλούν τα ανοιχτά φρεάτια της ΔΕΥΑΜΒ που βρίσκονται στην οδό Λαρίσης. Σε πολλές περιπτώσεις οι ανοιχτές τρύπες πάνω στα πεζοδρόμια, σε συνδυασμό με τον ελλιπή φωτισμό είναι «θανατηφόρες». Η ΔΕΥΑΜΒ στο παρελθόν είχε αναφερθεί σε αντικατάσταση των μεταλλικών σχαρών με πλαστικές ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και γι’ αυτό οι δημότες θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους «δεκατέσσερα».

Αθ.Τ

Επέτειος

«Ετσι θα γιορτάζουμε κάποτε τη λήξη του μνημονίου και της κρίσης», σχολίαζε χθες συμπολίτης, παρακολουθώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Οι αυτήκοες μάρτυρες της συγκεκριμένης επισήμανσης έγνεψαν καταφατικά, εκφράζοντας από κοινού τη θέση ότι η στιγμή της λήξης της κρίσης, θα αποτελέσει επέτειο, και ιστορικό ταυτόχρονα γεγονός, για τη νεότερη Ελλάδα, στο διηνεκές.

Γ.Υ.

Ανοιξιάτικη

Γεμίζουν από συζητήσεις, νεανικές συντροφιές και χαμόγελα τα κεντρικά και παραλιακά καφέ, που πάλλονται στους ρυθμούς της άνοιξης. Το μουντό χρώμα των χειμωνιάτικων ημερών έχει παρέλθει πλέον, καθώς η παλέτα της καθημερινότητας διανθίζεται από ζωηρά χρώματα, τα οποία ενισχύουν παράλληλα την αισιόδοξη διάθεση, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Γ.Υ.

Ζούγκλα πίσω από τον ΟΑΕΔ

Με ζούγκλα μοιάζει ο χώρος πίσω από τον ΟΑΕΔ επί της οδού Τσαμαδού στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου. Πυκνή βλάστηση έχει κυριεύσει το πεζοδρόμιο και τον προαύλιο χώρο ο οποίος μοιάζει εγκαταλελειμμένος.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου