ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χωρίς μεταλλικές σχάρες

χωρίς-μεταλλικές-σχάρες-349647

Χωρίς μεταλλικές σχάρες

Το έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν έχει λύση και αφορά τις ακάλυπτες σχάρες φρεατίων. Ακόμη μια τέτοια περίπτωση όπως επισήμανε αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αφορά το πεζοδρόμιο στην πρόσοψη του Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» επί της οδού Γλάδστωνος, καθώς λείπουν εδώ και αρκετό καιρό οι μεταλλικές σχάρες που πρέπει να καλύπτουν τα φρεάτια του υπόγειου λεβητοστασίου του κτηρίου. Ο αναγνώστης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι : «Πολλοί, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, επισκέπτονται το γυμναστήριο για να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τις αθλητικές εκδηλώσεις που διεξάγονται εκεί και διασχίζουν το τμήμα αυτό του πεζοδρομίου. Εκτός από το γεγονός ότι είναι «παγίδα» για πρόκληση σοβαρών ατυχημάτων, παράλληλα τα ανοιχτά φρεάτια είναι γεμάτα από διάφορα σκουπίδια που το έχουν κάνει πραγματικό σκουπιδότοπο. Πριν θρηνήσουμε θύμα ή θύματα θα πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής να μεριμνήσουν ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα».

Αθ.Τ.

Πρώτες βουτιές

Οι πρώτες βουτιές από τους «τολμηρούς» Βολιώτες ξεκίνησαν ήδη στην παραλία του Αναύρου, πριν ακόμη μπουν οι καλοκαιρινοί μήνες. Η προχθεσινή ηλιόλουστη μέρα ευνόησε έτσι ώστε ο κόσμος να βγει έξω και να απολαύσει τη φύση και τη θάλασσα ενώ όσοι αντέχουν της χαμηλές θερμοκρασίες δεν δίστασαν να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο.

Αθ.Τ.

Φωτιστικό με σκουπίδια

Με σκουπίδια «διακοσμείται» το φωτιστικό το οποίο βρίσκεται μπροστά στο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Γαμβέτα. Από το φωτιστικό λείπει το πλαστικό κάλυμμα με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε δοχείο σκουπιδιών τόσο των περαστικών όσο και της διάθεσης του αέρα.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου