ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παιδικές χαρές;

παιδικές-χαρές-352169

Παιδικές χαρές;

Σε επικίνδυνους χώρους, έχουν δυστυχώς μετατραπεί πολλές παιδικές χαρές στο Βόλο. Οπως επισημαίνουν αναγνώστες της εφημερίδας σε παιδική χαρά της Αγριάς υπάρχουν σκουριασμένα κάγκελα σε τσουλήθρες ενώ οι κούνιες είναι διαλυμένες καθώς έχουν να συντηρηθούν χρόνια. Επίσης προβλήματα παρατηρούνται και σε παιδική χαρά στον Αγ. Κωνσταντίνο. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα σε χώρους που συχνάζουν παιδιά… και όχι να τους εγκαταλείπουν στη μοίρα τους.

Αθ.Τ.

(φωτο: αρχείου)

Σκουπίδια στον Αναυρο

Μπορεί στο πάρκο του Αναύρου να υπάρχουν καλαθάκια απορριμμάτων ωστόσο φαίνεται ότι δεν επαρκούν… καθώς σε πολλά σημεία τα σκουπίδια «ξεφυτρώνουν» μέσα από θάμνους. Από την άλλη πλευρά τα καλαθάκια απορριμμάτων, πολλές ημέρες ξεχειλίζουν από σκουπίδια. Οπότε για την επίλυση του προβλήματος απαιτείται τόσο η ευαισθητοποίηση των πολιτών όσο και οι άμεσες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών καθαριότητας.

Αθ.Τ.

Κολόνες φωτισμού με αφίσες

Με αφίσες υποψηφίων για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει γεμίσει ένα μεγάλο μέρος της πόλης, κυρίως σε κολώνες φωτισμού σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης π.χ. οδός Αναλήψεως. Παρότι το προηγούμενο διάστημα το φαινόμενο δεν ήταν τόσο έντονο, τέσσερες μέρες πριν τις εκλογές ορισμένοι θέλουν να θυμίσουν την παρουσία τους επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο, αγνοώντας το θέμα της αφισορύπανσης.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου