ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πεζοδρόμιο πάρκινγκ

πεζοδρόμιο-πάρκινγκ-354227

Απίστευτο και όμως αληθινό… στην οδό Ροστώβ στο ύψος της γέφυρας Αγίου Δημητρίου, το πεζοδρόμιο έχει μετατραπεί με πάρκινγκ. Οι οδηγοί αδιαφορούν για τους πεζούς πολίτες και παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο σε όλο το μήκος του. Και φυσικά οι πεζοί, αναγκάζονται να περπατούν στο δρόμο.

Αθ.Τ.

Στην Αγία Παρασκευή

Τελειωμό δεν έχουν τα παράπονα των δημοτών για την περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για την οδό Ερύμανθου στη διασταύρωση με την οδό Μπελές καθώς όπως αναφέρουν γίνονται εργασίες σε τρία σημεία του δρόμου προκειμένου να επισκευαστούν βλάβες της ύδρευσης. Το πρόβλημα όπως αναφέρουν είναι ότι αν και έχει περάσει μεγάλο διάστημα δεν έχει πέσει ξανά στο δρόμο πίσσα με αποτέλεσμα να έχουν ανοίξει λακκούβες και να υπάρχει υπερβολική σκόνη. Τέλος σημειώνουν ότι από τις επαναλαμβανόμενες βλάβες ο δρόμος έχει «καθίσει» σε πολλά σημεία.

Αθ.Τ.

Επικίνδυνη κυκλοφορία

Στη συμβολή των οδών Καραολή-Δημητρίου με τη Σπ. Σπυρίδη, πάνω ακριβώς από την Εθνικής Αντιστάσεως είναι πολλοί εκείνοι οι οδηγοί που κατεβαίνουν τη Σπυρίδη θεωρώντας ότι έχουν προτεραιότητα, αδιαφορώντας για τη δεξιά παραχώρηση προτεραιότητας από την Καραολή. Μήπως θα έπρεπε να μπει κάποιο σήμα;

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου