ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Φρεάτιο

φρεάτιο-356746

Φρεάτιο

Μπαζωμένο μοιάζει ένα φρεάτιο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γκλαβάνη ανάμεσα από την οδό Γαλλίας και Γαζή. Το φρεάτιο έχει γεμίσει με χώμα και σκουπίδια με αποτέλεσμα όχι μόνο τη δυσφημιστική εικόνα της πόλης αλλά και τη μείωση της αποτελεσματικότητας της ανάγκης που εξυπηρετεί.

Β.Π.

Μετακινήσεις κάδων

Αλλαγή στη θέση των κάδων απορριμμάτων στην οδό Νικηταρά, παρατηρείται κάθε Σάββατο στην οδό Νικηταρά. Οπως αναφέρουν οι περίοικοι το πρόβλημα ξεκινάει από τους πωλητές που μετακινούν τους 3 κάδους που βρίσκονται επί της οδού Νικηταρά και τους τοποθετούν επί της οδού Μαυρογένους. Μάλιστα τους παρατάνε πολλές φορές στη μέση του δρόμου. Στη συνέχεια όταν έρχονται τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου, τους παρατάνε επί της Μαυρογένους και είναι αναγκασμένοι οι κάτοικοι να τους βάζουν πάλι στη θέση τους.

Αθ.Τ.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στη πόλη του Βόλου είναι πάρα πολλά και παρότι έχουν γίνει προσπάθειες από τη Δημοτική Αρχή για εξάλειψη του φαινομένου, φαίνεται ότι δεν τα έχει καταφέρει απόλυτα. Το θέμα είναι ότι σε πολλά εγκαταλελειμμένα οχήματα που έχει κολληθεί το ειδικό αυτοκόλλητο του Δήμου, οι ιδιοκτήτες το βγάζουν προκειμένου να μην καταλήξει το Ι.Χ. τους στα παλιοσίδερα. Ωστόσο εάν δεν θέλουν για τα αυτοκίνητά τους αυτή την κατάληξη ας φροντίσουν να τα μετακινήσουν σε ιδιωτικούς χώρους καθώς ορισμένα από αυτά είναι παρατημένα στο ίδιο σημείο μέχρι και 3 χρόνια.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου