ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Βουνά» από κλαδιά

βουνά-από-κλαδιά-358383

«Βουνά» από κλαδιά

Τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου έχουν «ξεχυθεί» το τελευταίο διάστημα στο Βόλο. Σε όποια γωνιά και να στρίψεις τις τελευταίες ημέρες όλο και κάποια εργασία καθαριότητας και πρασίνου πραγματοποιείται. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις μένουν πεταμένα και παρατημένα τα κλαδιά στα πεζοδρόμια για μέρες, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους αφού εξαναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα. Η φωτογραφία είναι από το πεζοδρόμιο στην οδό Δον Αλεζίου στο ύψος με τη Ρήγα Φεραίου.

Αθ.Τ.

Πάρκινγκ πεζοδρόμιο

Αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αγανακτισμένος από την συμπεριφορά ορισμένων οδηγών, απέστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το σχόλιο «πάρκινγκ πεζοδρόμιο». Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Βόλου αφού πρόκειται για την οδό Ογλ στο ύψος της οδού Δημητριάδος. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας ο οδηγός προτίμησε να το αφήσει πάνω στο πεζοδρόμιο εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών, παρά να το αφήσει στο δρόμο με τον κίνδυνο να το απομακρύνει ο γερανός.

Αθ.Τ.

Παραδείγματα

Δύο παραδείγματα, ένα προς μίμηση και ένα προς αποφυγή, έλαβαν χώρα χτες το απόγευμα σε παρτέρι του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου. ενας νεαρός μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου του ενώ, παράλληλα, διαφημιστικά φυλλάδια υποψήφιου δημάρχου ήταν πεταμένα στο ίδιο παρτέρι, τρία μέτρα πιο μακριά.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου