ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παράπονα

παράπονα-363973

Παράπονα

Παράπονα εξέφρασαν συμπολίτες οι οποίοι επικοινώνησαν χθες τηλεφωνικά με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση των συμπολιτών σε κεντρικούς πεζοδρόμους αλλά και στον πεζόδρομο της Ερμού, καθίσταται δύσκολη σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω της διέλευσης δικύκλων και ποδηλάτων. Οπως επισημαίνουν οι παραπονούμενοι συμπολίτες, πρέπει να διευκολυνθούν οι ποδηλάτες, οι δικυκλιστές, αλλά και οι πεζοί, αντίστοιχα, με την συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών, για ευνόητους λόγους.

Γ.Υ.

Η επόμενη ημέρα

Πεταμένες αφίσες υποψηφίων, «στόλιζαν» χθες πολλά προαύλια σχολείων, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών. Τελικά η αφισορύπανση «πρωταγωνίστησε» και σε αυτές τις εκλογές. Μάλιστα πολλές αφίσες υποψηφίων κατέληξαν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους του Βόλου, δημιουργώντας πρόβλημα σε δίκυκλα και πεζούς.

Αθ.Τ.

«Φραγμένο» πεζοδρόμιο

«Φραγμένο» είναι στην κυριολεξία το πεζοδρόμιο στην Ι. Καρτάλη μεταξύ Τ. Οικονομάκη και Γαλλίας, καθώς στο σημείο υπάρχον πεταμένα μπάζα οικοδομής. Οπως αναφέρει περίοικος, η κατάσταση είναι έτσι για μήνες δυσκολεύοντας τη διέλευση των πεζών.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου