ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένο

κατεστραμμένο-366177

Κατεστραμμένο

Κυριολεκτικά κατεστραμμένο είναι το μεταλλικό καπάκι του φρεατίου, που εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Το κατεστραμμένο μεταλλικό κάλυμμα βρίσκεται στο στενό της Παλαιάς Μιτζέλης, μεταξύ των οδών Κ. Καρτάλη και Τοπάλη, σε απόσταση αναπνοής από την 28ης Οκτωβρίου, σε μια περιοχή πολυσύχναστη. Ας πράξουν τα δέοντα οι αρμόδιοι προς αποφυγή ατυχημάτων.

Γ.Υ.

Ρύπανση στον Κραυσίδωνα

Μόνιμο πρόβλημα για τους κατοίκους της οδού Καραμπατζάκη αποτελεί η ρύπανση του Κραυσίδωνα από τις λαϊκές αγορές που γίνονται κάθε Τετάρτη. Οπως επισημαίνουν οι περίοικοι, μέσα στον Κραυσίδωνα, βρίσκονται πάρα πολλές πλαστικές σακούλες, χαρτόκουτα και μπουκάλια. Μάλιστα ομάδα κατοίκων της περιοχής προσπάθησε να προσεγγίσει παραγωγούς και μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς προκειμένου να τους ζητήσει να μην πετάνε τα σκουπίδια τους μέσα, ωστόσο όπως επισημαίνουν -μέχρι σήμερα -δεν έχει βρεθεί λύση.

Αθ.Τ.

Στην οδό Δ. Γεωργιάδου

Μήνες ολόκληρους ταλαιπωρούν τους διερχόμενους οδηγούς οι λακκούβες που βρίσκονται στο κομμάτι της οδού Δ. Γεωργιάδου ανάμεσα σε Αντωνοπούλου και Ιωλκού. Μάλιστα κάποια από αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους δικυκλιστές. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την αποκατάσταση του δρόμου, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο κομμάτι του Βόλου.

Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου