ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πολυσύχναστο

πολυσύχναστο-370170

Πολυσύχναστο

Σπασμένο είναι το γυάλινο κάλυμμα του ενδοδαπέδιου λαμπτήρα φωτισμού που εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έξω από το κτίριο Τσικρίκη. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην πλευρά που βρίσκεται στην οδό Ιάσονος. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο και καλό θα ήταν να φροντίσουν οι αρμόδιοι για τα δέοντα, προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος.

Γ.Υ.

Εικόνα εγκατάλειψης

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο περιφερειακός δρόμος από την οδό Ελ. Βενιζέλου ως τη Γορίτσα. Το πρόβλημα -όπως αναφέρουν περιπατητές – εντοπίζεται στο κομμάτι του πρασίνου, αφού τα αγριόχορτα οργιάζουν πάνω στο πεζοδρόμιο του περιφερειακού. Σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος αναγκάζεται να κατέβει στο δρόμο και μάλιστα σε ένα δρόμοι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς τα Ι.Χ. αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Αθ.Τ.

Κενές θέσεις

Δεκάδες είναι οι κενές οι θέσεις για δέντρα που υπάρχουν σε πολλά πεζοδρόμια του Βόλου. Οι περίοικοι στις διάφορες περιπτώσεις αναρωτιούνται γιατί υπάρχει σχεδιασμός για θέσεις πρασίνου αφού η δημοτική αρχή δεν κάνει καμία προσπάθεια. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στην οδό Φιλελλήνων μεταξύ Μαγνήτων και Ρ. Φεραίου όπου υπάρχουν στη σειρά δέκα κενές θέσεις για δέντρα.

Αθ.Τ.

Εστία μόλυνσης

Σε εστία μόλυνσης έχει μετατραπεί ημιυπόγεια είσοδος κτιρίου επί της Ερμού στη συμβολή Ερμού-Μαυροκορδάτου. Πλαστικά ποτήρια, περιτυλίγματα, σακούλες και κάθε λογής σκουπίδια έχουν συσσωρευτεί στην είσοδο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου