ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ξενοίκιαστα

ξενοίκιαστα-371172

Ξενοίκιαστα

Δεκάδες είναι πλέον τα ξενοίκιαστα καταστήματα που παρατηρούνται σε συνοικίες του Βόλου. Μάλιστα σε γειτονιές της Νέας Δημητριάδας και της Νέας Ιωνίας, εντοπίζονται πάρα πολλά λουκέτα στη σειρά .

Αθ.Τ.

Φρεάτιο

Πολλά είναι, όπως φαίνεται, τα φρεάτια στους δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου που είναι βουλωμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το φρεάτιο που βρίσκεται στην οδό Πολυμέρη στη συμβολή με την οδό Ειρήνης Καλλιγά. Το χώμα και τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί κάτω από το φρεάτιο είναι εμφανή μέχρι το καπάκι.

Β.Π.

«Βόμβα» έξω από το αεροδρόμιο

Αποψίλωση από τα ξερά χόρτα που βρίσκονται στο δρόμο έξω από αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, απαιτείται από τους αρμόδιους το συντομότερο το δυνατόν. Τα ξερά χόρτα δεξιά και αριστερά του δρόμου φτάνουν σε ύψος το ένα μέτρο. Πραγματικά η εικόνα είναι απαράδεκτη και ένα πεταμένο τσιγάρο αρκεί για να ξεσπάσει φωτιά στο σημείο αλλά και να εξαπλωθεί περαιτέρω. Δεν μπορεί να μιλάμε για τουρισμό μέσω του αεροδρόμιου, να γίνεται διαφήμιση και να μην έχουν γίνει πρώτα τα πιο απλά πράγματα.

Αθ.Τ.

Παραβίαση πάρκινγκ

Παραβίαση στάσης και στάθμευσης οχημάτων παρατηρείται σε διαγραμμισμένο χώρο μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου επί της οδού Ιάσονος. Ο διαγραμμισμένος χώρος προορίζεται για χρήση οχημάτων των ΑμΕΑ αλλά χρησιμοποιείται για στάση από οχήματα τα οποία δεν δικαιούνται να βρίσκονται εντός της διαγράμμισης.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου