ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στην οδό Αναλήψεως

στην-οδό-αναλήψεως-379160

Στην οδό Αναλήψεως

«Φτερά» έχουν κάνει πολλά μαντεμένια καλύμματα φρεατίων στην οδό Αναλήψεως με Ιωλκού. Οι καταστηματάρχες του σημείου προκειμένου να προφυλάξουν τους πεζούς έχουν τοποθετήσει πάνω στα ακάλυπτα φρεάτια κομμάτια από μάρμαρο. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις τα ακάλυπτα φρεάτια βρίσκονται ακριβώς μπροστά από τις πόρτες των καταστημάτων με αποτέλεσμα οι πελάτες να κινδυνεύουν να σκοντάψουν και πιθανότατα να χτυπήσουν από απροσεξία.

Αθ.Τ.

Ψήφισαν με δυσκολία

Σε δύσκολη υπόθεση είχε μετατραπεί τις προηγούμενες ημέρες η εκλογική διαδικασία για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις η πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα ήταν δύσκολη ενώ σε πολλές άλλες περιπτώσεις δεν τηρούνταν το μυστικό της διαδικασίας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σε εκλογικό τμήμα της οδού Ιουστινιανού, όπου τα άτομα με κινητικά προβλήματα ψήφιζαν στον υπαίθριο χώρο, μπροστά στην είσοδο ενώ από τα γειτονικά σπίτια μπορούσαν άνετα να βλέπουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Αθ.Τ.

Παράπονα

Παράπονα εκφράζουν συμπολίτες οι οποίοι διέρχονται από κεντρικά σημεία της πόλης, για την άσχημη οσμή που αναδίδουν δεκάδες κάδοι απορριμμάτων. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η άνοδος της θερμοκρασίας απαιτεί ανάλογες πρωτοβουλίες από τους αρμόδιους, και συχνότερο πλύσιμο των κάδων, προκειμένου να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές που καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα των διερχομένων και κυρίως των περιοίκων.

Γ.Υ.

Πρόβλημα τα φανάρια

Σε μείζον θέμα έχουν εξελιχθεί τα φανάρια στον Περιφερειακό του Βόλου, στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Καζανάκη, καθώς, σύμφωνα με τη μαρτυρία μίας οδηγού δε λειτουργούν εδώ και περίπου ένα μήνα, εκθέτοντας τους περαστικούς και όχι μόνο σε κίνδυνο.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου