ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οδηγός χωρίς ευαισθησίες

οδηγός-χωρίς-ευαισθησίες-380936

Οδηγός χωρίς ευαισθησίες

Οδηγός του εικονιζόμενου Ι.Χ. πάρκαρε το όχημά του χτες νωρίς το απόγευμα μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επί της οδού Ιάσονος αδιαφορώντας πλήρως για τη διάβαση πεζών και για την αναπηρική θέση που είναι διαγραμμισμένη.

Β.Π.

Καλαισθησία

Χάρμα οφθαλμών είναι η ανθισμένη σύνθεση που κοσμεί την είσοδο κεντρικής πολυκατοικίας. Η καλαισθησία των ενοίκων αποτυπώνεται σε μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν ομορφότερη, ωστόσο, την πόλη. Ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αποτύπωσε το στιγμιότυπο, που διανθίζει με χρώμα και όμορφα συναισθήματα τη γκρίζα καθημερινότητα της πόλης.

Γ.Υ.

Πλημμύρησε ο Βόλος

Ενα τέταρτο δυνατής βροχής χθες το μεσημέρι ήταν αρκετό για να πλημμυρήσουν δρόμοι και υπόγεια και να δημιουργηθούν δεκάδες προβλήματα στους πολίτες του Βόλου. Οι δρόμοι είχαν μετατραπεί στην κυριολεξία σε λίμνες ενώ -αν όχι όλα- τα περισσότερα φρεάτια δεν λειτουργούσαν καθώς ήταν ακαθάριστα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η Πυροσβεστική υπηρεσία Βόλου δέχθηκε πάνω από 30 κλήσεις για βοήθεια. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από φρεάτιο του Βόλου το οποίο είναι βουλωμένο, με αποτέλεσμα το νερό να περνάει πάνω από αυτό…

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου