ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σύνηθες

σύνηθες-382775

Σύνηθες

Προσφιλής η συνήθεια και το φαινόμενο μάλλον σύνηθες, συναντάται σε διάφορα σημεία της πόλης. Η σπασμένη, άχρηστη προφανώς, γλάστρα, τοποθετήθηκε σε κεντρικό, ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο της πόλης, δημιουργώντας άσχημη εικόνα. Η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και καλό είναι να μη λησμονούμε ότι είναι καθοριστική, σε κάθε περίπτωση, η συνδρομή μας.

Γ.Υ.

Ακλάδευτα δέντρα

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν να κλαδευτούν τα δέντρα που βρίσκονται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής -μεταξύ Διός και Θερμοπυλών- με αποτέλεσμα τα κλαδιά να έχουν φτάσει στα σύρματα της ΔΕΗ. Οπως αναφέρουν οι περίοικοι πριν από ένα 6μήνο είχαν ειδοποιήσει τηλεφωνικά τρεις φορές την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί.

Αθ.Τ.

Λιμνοθάλασσα ο Αναυρος

Σε λιμνοθάλασσα μετατράπηκε το πάρκο του Αναύρου από την προχθεσινή νεροποντή. Η φωτογραφία που μας έστειλε η φίλη αναγνώστριά μας δείχνει την υψηλή στάθμη των υδάτων που έμειναν στάσιμα στο πάρκο του Αναύρου μετά την ισχυρή νεροποντή.

Β.Π.

Καθαρισμός παιδικής χαράς

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Σολωμού επί της οδού Βασσάνη. Τις περισσότερες φορές τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τους κάδους ενώ παράλληλα υπάρχουν φθορές στα παγκάκια. Ο χώρος θα πρέπει άμεσα να συντηρηθεί καθώς εγκυμονεί κινδύνους για τα μικρά παιδιά.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου