ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αποκολλήθηκε

αποκολλήθηκε-386787

Αποκολλήθηκε

Αποκαθηλώθηκε η πινακίδα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και 28ης Οκτωβρίου. Αγνωστο γιατί, η μεταλλική πινακίδα αποκόπηκε από τη βάση της και κείτεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο. Ας φροντίσουν για τα δέοντα οι αρμόδιοι.

Γ.Υ.

Λακκουβών συνέχεια..

Λακκούβα σχηματίσθηκε μετά το μπουρίνι της προηγούμενης εβδομάδας στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως με Επισκοπής, καθώς κατέρρευσε τμήμα της ασφάλτου. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, δύο κορύνες και μία σπασμένη ξύλινη καρέκλα σηματοδοτούσαν την ύπαρξή της ενώ χτες το μεσημέρι συνεργεία προχώρησαν στην επιδιόρθωση του πεσμένου οδοστρώματος.

Β.Π.

Σύνηθες

Σύνηθες φαινόμενο είναι σε καθημερινή πλέον βάση οι σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες είναι τοποθετημένες δίπλα από τους κάδους. Λησμονούμε πολλές φορές το λόγο για τον οποίο έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης οι κάδοι απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να παρατηρείται το παραπάνω φαινόμενο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και ένα σημαντικό βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι η τοποθέτηση των σκουπιδιών εντός των κάδων και όχι παραπλεύρως.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου