ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Φραγμένο» πεζοδρόμιο

φραγμένο-πεζοδρόμιο-388604

«Φραγμένο» πεζοδρόμιο

«Φραγμένο» ήταν χθες το πρωί το πεζοδρόμιο στην οδό Σ. Σπυρίδη στο ύψος της οδού Δ. Γεωργιάδου. Οπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο το πεζοδρόμιο είναι αδιάβατο με αποτέλεσμα οι πεζοί να κατεβαίνουν στο δρόμο για να περάσουν από το σημείο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα δημιουργείται από τη μια από το παρκαρισμένο Ι.Χ. πάνω στο πεζοδρόμιο και από την άλλη από το ακλάδευτο φυτό που βρίσκεται σε αυλή σπιτιού.

Αθ.Τ.

Σκουπίδια έξω από κάδους

Σακούλες σκουπιδιών έξω από κάδους έβλεπε όποιος περνούσε χτες το απόγευμα από τη Δημητριάδος, στη στάση του αστικού ΚΤΕΛ στη διασταύρωση με την Κουμουνδούρου. Οι σακούλες ήταν ακουμπισμένες έξω από τον κάδο απορριμμάτων, γεγονός το οποίο παρατηρείται συχνά. Εύλογα κανείς αναρωτιέται αν η ύπαρξη των κάδων δίπλα ακριβώς στη στάση αποτελεί εστία μικροβίων για τους επιβάτες που περιμένουν το λεωφορείο.

Β.Π.

Απορρίμματα

Ιδιαίτερα ευρηματικοί οι άγνωστοι που τοποθέτησαν άχρηστα αντικείμενα στην εσοχή κεντρικού παραθύρου. Η απουσία προστατευτικού κιγκλιδώματος στο στενό μπαλκόνι της φωτό, δημιούργησε, όπως όλα δείχνουν, πρόσφορο έδαφος για την χρήση του ως χώρου εναπόθεσης απορριμμάτων. Το στιγμιότυπο αποδίδει ευκρινώς τα προαναφερθέντα και κάθε επιπλέον σχόλιο είναι μάλλον περιττό.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου