ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κάγκελα και καπάκι

κάγκελα-και-καπάκι-390619

Κάγκελα και καπάκι

Καπάκι λείπει από κουτί ηλεκτρισμού που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της Κ. Καρτάλη με Δημητριάδος και το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα σε κάποιον που θα πλησιάσει χωρίς να το προσέξει. Επίσης, τα κάγκελα έχουν λυγίσει και σπάσει με αποτέλεσμα να αμφιβάλει κανείς για την αποτελεσματικότητα της προστασίας τους.

Β.Π.

Δωρεάν internet

Για το θέμα του δωρεάν Wi-Fiστο Βόλο, αναρωτιούνται πολλοί δημότες τι συμβαίνει. Από το Δήμο Βόλο πριν χρόνια υπήρχε δυνατότητα για internetστο κέντρο και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το οποίο όμως και πάλι δεν λειτουργούσε σωστά. Ως προς αυτό το θέμα ο Δήμος Βόλου θα πρέπει να μεριμνήσει για την εγκατάσταση δικτύου όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Αθ.Τ.

Ζιγκ – ζαγκ από τους οδηγούς

Ζιγκ-ζαγκ αναγκάζονται να κάνουν πολλές φορές οι οδηγοί στην Ιάσονος, προκειμένου από τη μια πλευρά να αποφύγουν τους κάδους απορριμμάτων και από την άλλη να αποφύγουν της κορύνες. Μια εσοχή στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να τοποθετηθούν εκεί οι κάδοι απορριμμάτων και να μην ενοχλούν τους οδηγούς θα έδινε λύση στο πρόβλημα ωστόσο οι αρμόδιοι φαίνεται ότι δεν το έχουν σκεφτεί.

Αθ.Τ.

Σε κεντρικό σημείο

Κατεστραμμένο είναι το μεταλλικό κάλυμμα φρεατίου που βρίσκεται στην οδό Παλαιάς Μιτζέλης και σε απόσταση αναπνοής από την οδό 28ης Οκτωβρίου. Το σημείο είναι αρκετά πολυσύχναστο και ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κατέγραψε το πρόβλημα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της άμεσης αποκατάστασής του.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου