ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Θυμίζει …καθρέφτη για οδική ασφάλεια

θυμίζει-καθρέφτη-για-οδική-ασφάλεια-392553

Θυμίζει …καθρέφτη για οδική ασφάλεια

Το πλαστικό πάνω στο στύλο φωτισμού -στην οδό Γαμβέτα στο ύψος της οδού Κ. Χριστομάνου -είναι ότι έχει απομείνει από τον καθρέφτη που χρησιμοποιείται για οδική ασφάλεια. Παρότι είναι επικίνδυνος ο δρόμος, από τους αρμόδιους δεν έχει γίνει αντικατάσταση του καθρέφτη και γι’ αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους «δεκατέσσερα» όταν τον διασχίζουν.

Αθ.Τ.

Αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο

Αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στη γωνία Ερμού με Γαμβέτα συνέλαβε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ίσως να μην υπολόγισε τους πεζούς που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, καθιστώντας λαβύρινθο τη διάσχιση του σημείου, επιβάλλοντας στους πεζούς να περνούν από το δρόμο.

Β.Π.

Αντιαισθητική εικόνα

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το πεζοδρόμιο που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Εχουν αποκολληθεί τα πέτρινα τμήματα που συγκρατούν το ρείθρο του πεζοδρομίου και κατά συνέπεια είναι ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος για τους περαστικούς. Το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, που ζητά άμεση λύση από τους αρμόδιους.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου