ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κάτω οι πεζόδρομοι

κάτω-οι-πεζόδρομοι-397388

Κάτω οι πεζόδρομοι

Μία ταμπέλα που προσδιόριζε την έναρξη πεζόδρομου εντόπισε αναγνώστης πριν λίγες ημέρες και μας την έστειλε. Η ταμπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γαμβέτα με Τάκη Οικονομάκη, δίπλα από το δημοτικό σχολείο, πεσμένη στο πεζοδρόμιο.

Β.Π.

Ξεχαρβαλωμένα κιγκλιδώματα

Ξεχαρβαλωμένα βρίσκονται πολλά σιδερένια κιγκλιδώματα στην οδό Αργοναυτών. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στους πεζούς αλλά και στους οδηγούς που προσπαθούν να παρκάρουν. Οπως και να έχει, είναι λάθος η επιλογή του συγκεκριμένου τύπου αφού κλείνει καθέτως πολλά πεζοδρόμια και αν τύχει (που τυχαίνει) να παρκάρει κάποιος στα εκατέρωθεν ανοίγματα, φράζει τα πεζοδρόμια. Ωφέλιμο θα ήταν σε τέτοια σημεία να τοποθετούνταν καλύτερα κολωνάκια.

Αθ.Τ.

Επικίνδυνο

Σπασμένο είναι το μαντεμένιο κάλυμμα σε φρεάτιο στο τέλος της οδού Δημητριάδος επί της οδού Φιλελλήνων. Το κάλυμμα χρειάζεται άμεση αντικατάσταση από τους αρμόδιους καθώς πολλοί πεζοί χωρίς να το έχουν προσέξει έχουν σκοντάψει πάνω του κάτι που φυσικά είναι επικίνδυνο για τους ίδιους.

Αθ.Τ.

Αποκαρδιωτικό

Σακούλα απορριμμάτων εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μάλλον αποκαρδιωτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το θέαμα, αλλά και κάθε ανάλογο φαινόμενο, που εμφανίζεται σε διάφορα σημεία της πόλης. Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και κάθε άλλο σχόλιο, μάλλον περιττεύει.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου