ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εγκυμονεί κινδύνους

εγκυμονεί-κινδύνους-399859

Εγκυμονεί κινδύνους

Πολύ άσχημη εικόνα παρουσιάζει το τμήμα του πεζόδρομου της Γκλαβάνη που εκτείνεται μεταξύ των οδών Ιάσονος και Δημητριάδος. Οι αποκαλυμμένες και κατεστραμμένες, ταυτόχρονα, πλάκες, δυσχεραίνουν τη διέλευση των πεζών, ενώ παράλληλα εγκυμονούν προφανείς κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς. Το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Γ.Υ.

Αγέλες σκύλων

Δύο αγέλες σκύλων αποτελούμενες από 8-10 σκυλιά κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στις Αλυκές και επιτίθενται κυρίως σε ποδηλάτες και δικυκλιστές. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων συνήθως η μία αγέλη κυκλοφορεί στην είσοδο των Αλυκών και η άλλη στο τέρμα. Καλό θα είναι να υπάρξει μέριμνα από τους αρμόδιους προτού συμβεί κάτι σοβαρό.

Αθ.Τ.

Συνθήματα

Tα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι, νέοι κυρίως άνθρωποι, εκφράζουν τα συναισθήματά τους, την αγανάκτησή τους και τους προβληματισμούς τους στους τοίχους του Βόλου. Ωστόσο το να γεμίζει κάποιος τους τοίχους ενός δημόσιου κτηρίου ή ενός σπιτιού με συνθήματα δεν είναι ότι καλύτερο καθώς μετά οι ιδιοκτήτες είναι αναγκασμένοι να δαπανούν κάθε λίγο και λιγάκι δεκάδες ευρώ προκειμένου να τα εξαφανίσουν.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου