ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Stop

stop-401789

Stop

Ενα τελάρο φρούτων χρησιμοποιείται ως σήμα του stop στην οδό Σ. Σπυρίδη με Ρήγα Φεραίου, για να αποτρέπει τους πεζούς να πατήσουν πάνω στο προβληματικό φρεάτιο. Σε ανάλογες καταστάσεις μέσα στην πόλη, οι δημότες προσπαθούν να προφυλαχτούν αλλά και να προειδοποιήσουν στους υπόλοιπους με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Αφού δεν ενεργούν οι αρμόδιοι, το κάνουν οι πολίτες με τα μέσα που διαθέτουν!

Αθ.Τ.

Μπαζωμένα φρεάτια

Μπαζωμένα είναι τα φρεάτια στην οδό Αχιλλέως με Κραυσίδωνος στο Βόλο. Οπως κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ περίοικος του σημείου από την προχθεσινή καταιγίδα τα νερά ανέβαιναν στο πεζοδρόμιο καθώς κανένα από τα φρεάτια δεν τα απορροφούσε. Στο σημείο είχαν προ μηνών πραγματοποιήθηκαν εργασίες ωστόσο ποτέ δεν συλλέχθηκαν τα μπάζα τα οποία κατέληξαν μέσα στα φρεάτια. Από την αρμόδια υπηρεσία πρέπει να ληφθούν μέτρα και να καθαριστούν όλα τα φρεάτια καθώς δεν είναι δυνατόν με κάθε βροχή να πλημμυρίζουν δρόμοι και σπίτια.

Αθ.Τ.

Κατεστραμμένο

Εντελώς κατεστραμμένο είναι το καπάκι του φρεατίου που εντοπίζεται στη συμβολή της Παλαιάς Μιτζέλης, με την 28ης Οκτωβρίου. Το κενό που δημιουργείται, ενδέχεται να αποτελέσει αφορμή για την πρόκληση ατυχήματος. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την έγκαιρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου