ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένο συρματόπλεγμα

κατεστραμμένο-συρματόπλεγμα-403783

Κατεστραμμένο συρματόπλεγμα

Κατεστραμμένο είναι το συρματόπλεγμα στον σκοπευτικό όμιλο στους πρόποδες της Γορίτσας. Η εικόνα που αντικρίζουν οι περιπατητές είναι απαράδεκτη και η κατάσταση επικίνδυνη, σε περίπτωση που κάποιος πατήσει τα συρματοπλέγματα. Οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αθ.Τ.

Αποδεκατίζονται λάμπες led

Οι πρώτες απώλειες στις πανάκριβες καινούργιες λάμπες led, παρατηρούνται ήδη στο κομμάτι του ποδηλατοδρόμου στις Αλυκές, αμέσως μετά τα Πευκάκια. Συγκεκριμένα δεν λειτουργούν συνολικά 6 καινούργιες λάμπες φωτισμού, λίγους μόλις μήνες μετά την εγκατάστασή τους. Πάντως είναι κρίμα να βγαίνουν τόσο σύντομα off, λάμπες φωτισμού που έχουν ακριβοπληρωθεί από τη δημοτική αρχή.

Αθ.Τ.

Προσοχή

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους περιπατητές που κινούνται στο πεζοδρόμιο το οποίο εκτείνεται στο ύψος του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο λόγος είναι οι καλυπτήριες πλάκες που έχουν αποκολληθεί και έχουν δημιουργηθεί κενά, τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης ατυχήματος. Ας φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ. Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου