ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σκουπιδότοπος σε τουριστικό προορισμό

σκουπιδότοπος-σε-τουριστικό-προορισ-407342

Σκουπιδότοπος σε τουριστικό προορισμό

Σε μικρό σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί πανέμορφο σοκάκι της Μακρινίτσας, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες φαίνεται ότι δεν είναι τόσο συνεπείς στον καθαρισμό της περιοχής. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο συγκεκριμένος δρόμος στη Μακρινίτσα είναι ακαθάριστος για περίπου μια εβδομάδα και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Δυστυχώς τέτοιες εικόνες μόνο δυσφήμηση αποτελούν για την περιοχή.

Αθ.Τ.

Προαύλιο – πάρκινγκ

Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί το προαύλιο της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής, προκαλώντας εκνευρισμό στους περίοικους, οι οποίοι εν μέσω καλοκαιριού θέλουν να ξαποστάσουν σε κάποιο από τα παγκάκια αλλά δεν μπορούν. Τα σημεία που μπορεί να σταθμεύσει κάποιος το Ι.Χ. του είναι πάρα πολλά, και είναι κρίμα να παρκάρουν σε χώρους που μόνο για πάρκινγκ δεν προορίζονται.

Αθ.Τ.

Σπιτική φροντίδα

Ντοματούλες, αγγουράκια, κρεμμυδάκια, και άλλα εποχιακά κηπευτικά, που έχουν καλλιεργηθεί σε μπαλκόνια και αυλές, κοσμούν ολοένα και πιο συχνά το οικογενειακό τραπέζι. Αρκετοί μερακλήδες, που υιοθετούν την παραπάνω διαδικασία, απολαμβάνουν με εμφανή ικανοποίηση, τους καρπούς των κόπων τους, συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου. Λαχανικά με σπιτική φροντίδα και ταυτόχρονα οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου