ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χαλασμένη τσουλήθρα

χαλασμένη-τσουλήθρα-411054

Χαλασμένη τσουλήθρα

Δυστυχώς πολλές παιδικές χαρές του Βόλου παραμένουν ασυντήρητες παρότι εν μέσω καλοκαιριού κατακλύζονται καθημερινά από πολλά παιδάκια. Οπως αναφέρει αναγνώστης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ασυντήρητο είναι επίσης το πάρκο δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Ειδικότερα όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την τσουλήθρα λείπει ένα ξύλινο σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα πολύ εύκολα να μπορεί να πέσει και να χτυπήσει ένα παιδί. Καλό θα είναι οι αρμόδιοι να παρέμβουν για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Αθ.Τ.

Μεγάλο τασάκι

Σε μεγάλα τασάκια έχουν μετατραπεί πολλά παρτέρια που βρίσκονται επί της οδού Ερμού στο κέντρο του Βόλου. Τα τσιγάρα έχουν καλύψει το χώμα που υπάρχει στα παρτέρια με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία άσχημη εικόνα στους περαστικούς του πεζόδρομου.

Β.Π.

Ασφυκτιά

Στον αέρα βρίσκονται οι πλάκες του πεζοδρομίου, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος της Κ. Καρτάλη. Οι ρίζες του δέντρου ασφυκτιούν από το βάρος του μπετόν και προσπαθούν να βρουν διέξοδο. Ας φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την δημιουργία ενός καλαίσθητου παρτεριού, προκειμένου να εκλείψει ο κίνδυνος πιθανής πτώσης κάποιου ανύποπτου περαστικού.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου