ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Ζούγκλα» στην πόλη

ζούγκλα-στην-πόλη-413928

«Ζούγκλα» στην πόλη

Με ακαθάριστα οικόπεδα αλλά και πεζοδρόμια που θυμίζουν «ζούγκλα» έχει γεμίσει ο Βόλος καθώς πολλοί ιδιοκτήτες αμελούν τον καθαρισμό των οικοπέδων τους. Ωστόσο μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση έχει και η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου. Μια χαρακτηριστική περίπτωση «ζούγκλας» βρίσκεται στην οδό Αλαμάνας, στην πίσω είσοδο του Πανεπιστημίου στο Πεδίου του Αρεως, έναντι της Σχολής Χωροταξίας.

Αθ.Τ.

Λακκούβες

Στην είσοδο της πόλης, στη γέφυρα μετά τα φανάρια της Γορίτσας, υπάρχουν δύο λακκούβες. Στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης κατά τη θερινή κυρίως σεζόν όλα τα οχήματα πέφτουν αναπόφευκτα σε αυτές οι οποίες υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και κανείς δεν έχει μεριμνήσει μέχρι σήμερα για την αποκατάστασή τους.

Β.Π.

Χρώμα στην καθημερινότητα

Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι προσπαθούν να κάνουν πιο ευχάριστο τον ελεύθερο χρόνο τους. Αρκετοί συμπολίτες επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το παζάρι βιβλίου των εκδοτών, προκειμένου να προμηθευτούν το καλοκαιρινό βιβλίο της επιλογής τους. Η παραμονή στην πόλη, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, είναι επώδυνη για όσους απολάμβαναν μέχρι πρότινος τις διακοπές τους και γι’ αυτό το ρόλο, το βλέμμα και το ενδιαφέρον αρκετών στρέφεται στο βιβλίο και τα ευχάριστα λογοτεχνικά αναγνώσματα, που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου